Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-05@11:07:29 GMT

نتایج روز دوم مسابقات

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۰۳۹۶۶

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ در دومین روز بیست و یکمین دوره رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، از گروه اول رقابت ها، مصر و اروگوئه در ورزشگاه ز. گروه اول دور مقدماتی این مسابقات ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه تیم‌های مصر و اروگوئه در ورزشگاه "یکاترینبورگ" همین شهر روبروی هم قرار گرفتند که این دیدار در غیاب "محمد صلاح" ستاره مصری ها، در دقیقه ۸۹ با گل "خوزه ماریا خیمنز" یک بر صفر به سود اروگوئه به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با برد پنج بر صفر روسیه در مسابقه نخست این گروه مقابل عربستان، تیم‌های روسیه، اروگوئه، مصر و عربستان رده‌های اول تا چهارم گروه نخست را در اختیار دارند.
همچنین در گروه دوم مسابقات ابتدا ایران و مراکش در ورزشگاه "سن پترزبورگ" از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه مقابل هم صف آرایی کردند که در دقیقه ۹۵ با گل به خودی "عزیز بوهادوز" تیم ملی ایران به پیروزی رسید. این نخستین گل به خودی جام جهانی ۲۰۱۸ محسوب می‌شود. مسعود شجاعی با حضور در این مسابقات، سومین جام جهانی خود را تجربه کرد و با بسته ماندن دروازه ایران، ایران دومین کلینشیت خود در مسابقات جام جهانی را بعد از تساوی بدون گل مقابل نیجریه در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل، تجربه کرد.
اما در مسابقه دوم این گروه، پرتغال و اسپانیا از ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه در ورزشگاه "المپیک فیشت" در شهر "سوچی" روبروی هم قرار گرفتند و به تساوی سه به سه رسیدند. در این دیدار "کریستیانو رونالدو" با هتتریک در گلزنی بعد از "پله"، "اووه زیلر" و "میروسلاو کلوزه" تبدیل به چهارمین بازیکنی شد که در چهار دوره جام جهانی گلزنی می‌کند. گل‌های پرتغال را رونالدو در دقایق چهار ا. زروی نقطه پنالتی، ۴۴ و ۸۸ به ثمر رساند و "دیگو کاستا" در دقیقه ۲۴ و ۵۵ و "ناچو" در دقیقه ۵۸ زدند.
نخستین پنالتی جام را ناچو به پرتغالی‌ها داد که اولین پنالتی جام بود، نخستین هتتریک جام نصیب رونالدو شد و این بازیکن به تنهایی با سه گلی که به ثمر رساند فعلا در صدر جدول گلزنان قرار دارد و بعد از او "شری یف" از روسیه و کاستا از اسپانیا با ۲ گل قرار گرفته اند. همچنین اشتباه "دخه آ" دروازه بان پرتغال گل دوم را نصیب اسپانیایی‌ها کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: فوتبال جام جهانی فوتبال جام جهانی روسیه روسیه 2018 تیم ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۰۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد

وزیر امور خارجه آلمان با استناد به تحقیقات انجام شده دولت روسیه را مسئول حمله به حزب سوسیال دموکرات صدر اعظم آلمان در سال گذشته دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، دولت فدرال آلمان واحدی از سرویس اطلاعات نظامی روسیه GRU را مسئول حمله سایبری سال گذشته به حزب دولتی سوسیال دموکرات دانست. آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در جریان بازدید از آدلاید استرالیا گفت: هکرهای دولتی روسیه در فضای سایبری به آلمان حمله کرده‌اند.

حزب سوسیال دموکرات آلمان در ژوئن 2023 اعلام کرد که حساب‌های ایمیل مدیران این حزب قبلاً در ژانویه همان سال هدف حمله سایبری قرار گرفته بود. یک سخنگوی این حزب در آن زمان گفت که این امر به دلیل شکاف امنیتی در شرکت نرم افزاری مایکروسافت که هنوز در زمان حمله ناشناخته بود، ممکن شد.

به گفته بائربوک تحقیقات دولت فدرال آلمان به رهبری وزارت خارجه اکنون تکمیل شده است. این مقام آلمانی گفت: امروز به وضوح می‌توانیم این حمله سال گذشته را به گروه APT28 که تحت کنترل سرویس مخفی روسیه GRU است نسبت دهیم. وی افزود: این کاملا غیرقابل قبول است و بدون عواقب نخواهد بود.

به ادعای سازمان اطلاعات داخلی آلمان گروه APT28 حداقل از سال 2004 در سراسر جهان، عمدتاً در زمینه جاسوسی سایبری، فعال بوده است. بر اساس ین ادعا این سرویس مخفی در گذشته نیز کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاعاتی نادرست را در فضای مجازی رهبری کرده و در میان فعال‌ترین و خطرناک‌ترین بازیگران سایبری در جهان است. این نهاد امنیتی در آلمان به وضوح APT28 را به سرویس اطلاعات نظامی روسیه GRU نسبت می‌دهد. این گروه که با نام Fancy Bear نیز شناخته می شود، مسئول یک حمله سایبری بزرگ به بوندستاگ در سال 2015 و بعداً در ایالات متحده برای حمله به حزب دموکرات قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری آلمان تمامی سرویس‌های مخفی آلمان از جمله اداره حفاظت از قانون اساسی، سرویس اطلاعات فدرال آلمان و سرویس ضد جاسوسی نظامی این کشور در تحقیقات دولت فدرال در این باره شرکت داشتند. بر اساس اطلاعات فعلی، گفته می‌شود که حمله به حزب سوسیال دموکرت بخشی از کمپین APT28 در چندین کشور اروپایی بوده است که علیه ادارات دولتی و شرکت‌هایی که با تامین انرژی، فناوری اطلاعات، تسلیحات یا هوافضا سروکار دارند، انجام شده است.

ساعاتی قبل از ارائه این بیانیه بائربوک، ناتو هم "فعالیت‌های به توصیف خود بدخواهانه" روسیه در کشورهای عضو خود را محکوم کرده بود. این ائتلاف نظامی اعلام کرد که به شدت نگران "حملات هیبریدی روسیه است که "خطری برای امنیت متحدان است. ناتو از کمپین‌های اطلاعات نادرست، اقدامات خرابکارانه و خشونت آمیز و حملات سایبری به عنوان نمونه یاد کرد.

این ائتلاف نظامی اعلام کرد: این حوادث "بخشی از تشدید کارزار فعالیت‌ها" توسط روسیه است. اخیراً تحقیقاتی در مورد "فعالیت های این دولت متخاصم" در جمهوری چک، استونی، آلمان، لتونی، لیتوانی، لهستان و انگلیس انجام شده است. در برخی موارد اتهاماتی نیز علیه روسیه مطرح شد.

این ائتلاف نظامی همچنین اعلام کرد که شرکای ناتو برای بازدارندگی و دفاع در برابر این حملات هیبریدی با یکدیگر همکاری خواهند کرد و به حمایت از اوکراین ادامه خواهند داد.

بریتانیا هم اخیرا روسیه را به «سازمان دهی» یک حمله آتش‌سوزی در خاک خود متهم کرد. از این رو وزارت خارجه بریتانیا در پایان ماه آوریل سفیر روسیه در لندن را احضار کرد. یک بریتانیایی 20 ساله که مظنون به ارتباط با گروه مزدور روسی واگنر است، قبلاً متهم به انجام حمله آتش‌سوزی در لندن به شرکت‌های مرتبط با اوکراین بود.

در ماه مارس هم مقامات جمهوری چک، از کشورهای عضو ناتو از افشای یک شبکه تبلیغاتی تحت حمایت مسکو در پیرامون وب‌سایت «صدای اروپا» مستقر در پراگ خبر دادند که گفته می‌شود برای نشریات طرفدار روسیه به نمایندگان پارلمان اروپا پول پرداخت کرده است.

همچنین در پایان ماه مارس، سازمان ضد جاسوسی لهستان از عملیاتی علیه یک شبکه جاسوسی روسیه خبر داد که گفته می شد علیه نهادهای اتحادیه اروپا اقدام کرده است. تأثیر احتمالی مسکو بر انتخابات اروپا در ژوئن نیز موضوعی بود که در نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا در اواسط آوریل به آن پرداخته شد.

اذغان نماینده انگلیس به شکست تحریم‌ها علیه روسیهتحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • آمار جالب توجه حریف استقلال در خارج از خانه
  • نتایج روز سوم مسابقات لیگ دسته یک بسکتبال بانوان
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • معرفی تنیسور‌های مرحله نیمه نهایی رقابت‌های بین المللی ساحلی کیش
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • ریکاوری پرسپولیسی‌ها بعد از ال‌کلاسیکو
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • تمرین و ریکاوری پرسپولیس بعد از تساوی برابر سپاهان